Çok Acil Buluşma - Günlük Buluşma Mesajları

Kullanıcı Adı Değiştirme Bölümü-Lütfen Başvuru İçin TIKLAYINIZ...

Geri Git   MOTOSİKLET FORUM - TÜRKİYE'NİN EN KAPSAMLI MOTOSİKLET FORUMU > MOTOSİKLET FORUM TANIŞMA > Aramıza Yeni Katılanlar

Yanıtla

Konu Araçları Mod Seç
Eski 30-07-10, 12:06   #1
Tolga Can
Üye

Tolga Can kullanıcısının avatarı

Giriş: Jul 2010
Mesaj Adedi: 90
Teşekkürler: 10
16 Mesajına 24 kez teşekkür edildi.
REP Gücü : 36
REP Puanı : 250
REP Seviyesi : Tolga Can is on a distinguished roadTolga Can is on a distinguished roadTolga Can is on a distinguished road

Motosikletim:

Kan Grubum:

Varsayılan Adapazarından Selamlar

Herkese Merhaba;
Adapazarında ikametgah ediyorum. Kendini korumaktan aciz Özel Güvenlik Görevlisiyim olarak çalışıyorum. Kenbo 125 cc'ye 4 sene bindikten sonra kanuni 200 Racer'a terfi ettim. Forumlarda o kadar kötülenmesine rağmen ben motorumdan memnunum. Gerçi memnun olmak için çok erken 20 günlük motor ve 250 km deyim. Daha uzun yol şansı bulamadım. Sadece işe git gel yaptım.
İnşallah forumdan yol arkadaşı bulup km'ye göz yaşı döktüreceğiz.
Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.
Eski 30-07-10, 12:17   #2
Ömer Kırcaer
Platinum Üye

Ömer Kırcaer kullanıcısının avatarı

Giriş: Jan 2009
Mesaj Adedi: 1,402
Teşekkürler: 478
262 Mesajına 364 kez teşekkür edildi.
REP Gücü : 525
REP Puanı : 3657
REP Seviyesi : Ömer Kırcaer has a reputation beyond reputeÖmer Kırcaer has a reputation beyond reputeÖmer Kırcaer has a reputation beyond reputeÖmer Kırcaer has a reputation beyond reputeÖmer Kırcaer has a reputation beyond reputeÖmer Kırcaer has a reputation beyond reputeÖmer Kırcaer has a reputation beyond reputeÖmer Kırcaer has a reputation beyond reputeÖmer Kırcaer has a reputation beyond reputeÖmer Kırcaer has a reputation beyond reputeÖmer Kırcaer has a reputation beyond repute

Motosikletim:

Kan Grubum:

Tolga hoşgeldin foruma,iyi forumlar
Eski 30-07-10, 13:07   #3
Ziya Çerezci
Forum Polisi

Ziya Çerezci kullanıcısının avatarı

Giriş: Jan 2009
Mesaj Adedi: 814
Teşekkürler: 589
208 Mesajına 314 kez teşekkür edildi.
REP Gücü : 417
REP Puanı : 3150
REP Seviyesi : Ziya Çerezci is on a distinguished roadZiya Çerezci is on a distinguished roadZiya Çerezci is on a distinguished roadZiya Çerezci is on a distinguished roadZiya Çerezci is on a distinguished roadZiya Çerezci is on a distinguished roadZiya Çerezci is on a distinguished roadZiya Çerezci is on a distinguished roadZiya Çerezci is on a distinguished roadZiya Çerezci is on a distinguished roadZiya Çerezci is on a distinguished road

Motosikletim:

Kan Grubum:

Hoşgeldiniz.

>>>>>MF Kuralları<<<<<

>>>>>Kullanıcı Adı (Nick)<<<<<

>>>>>Profil Bilgileriniz<<<<<

>>>>>Sizi Tanıyalım<<<<<

Anlayışınız için teşekkürler, Motosikletforum Yönetimi...
Ziya Çerezci Çevrimd???   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 30-07-10, 14:46   #4
Şenol SEL
Yönetici

Şenol SEL kullanıcısının avatarı

Giriş: Feb 2009
Mesaj Adedi: 6,245
Teşekkürler: 1,381
2,327 Mesajına 6,245 kez teşekkür edildi.
REP Gücü : 7460
REP Puanı : 68178
REP Seviyesi : Şenol SEL has a reputation beyond reputeŞenol SEL has a reputation beyond reputeŞenol SEL has a reputation beyond reputeŞenol SEL has a reputation beyond reputeŞenol SEL has a reputation beyond reputeŞenol SEL has a reputation beyond reputeŞenol SEL has a reputation beyond reputeŞenol SEL has a reputation beyond reputeŞenol SEL has a reputation beyond reputeŞenol SEL has a reputation beyond reputeŞenol SEL has a reputation beyond repute

Motosikletim:

Kan Grubum:

Hoş geldiniz sefalar getirdiniz.
Eğitimlerimize ve Gezilerimize de bekleriz.,

1- Full korumalı kıyafet ekipman ve kafanızı koruyacak kalitede KASK alın ve kafanızda kullanın.Mevsim itibariyle bazı maymunlar gibi kolunuzu korumak için değil kafanızı korumak için KASK alın ve kafanızda kullanın.Bazı maymunlar dirseklerini korumak için kaskları oraya takarlar.
2- Motosiklet kullanmak basit bir eylem değildir.Siz onu basite alırsanız o size daha da basite alır ve basitçe telef olursunuz.
Bu yüzden trafiğe çıkmadan önce mutlaka "Güvenli Sürüş Teknikleri" eğitimlerini alınız.
Bakınız:http://www.lamatech.com/ bu adresi inceleyiniz ve iletişim bölümünden Rahmi Hocamızın telefonuna ulaşıp eğitim için randevu alın.

Ve imzamdakileri okuyup bilinç altınıza kazıyın.

Lütfen her zaman Full koruma ve KASK kullanın.
Motosiklet kullanmak tehlikeli bir eylemdir.

“Beyninin beş saniye önce olmadığı yere asla motorunu götürme”

Yaşlanarak değil yaşayarak tecrübe kazanılır, zaman insanları değil armutları olgunlaştırır.

Şenol SEL Çevrimiçi   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 30-07-10, 15:41   #5
baris
Yönetici

baris kullanıcısının avatarı

Giriş: Sep 2007
Mesaj Adedi: 3,493
Teşekkürler: 1,048
1,022 Mesajına 2,260 kez teşekkür edildi.
REP Gücü : 3517
REP Puanı : 31319
REP Seviyesi : baris has a reputation beyond reputebaris has a reputation beyond reputebaris has a reputation beyond reputebaris has a reputation beyond reputebaris has a reputation beyond reputebaris has a reputation beyond reputebaris has a reputation beyond reputebaris has a reputation beyond reputebaris has a reputation beyond reputebaris has a reputation beyond reputebaris has a reputation beyond repute

Motosikletim:

Kan Grubum:

forumumuza hoşgeldiniz.

Bir konuya cevap yazmadan, lütfen yazılmış tüm cevaplara göz atalım.

doğru yerde, doğru konular
(doğru)-merzifondan selamlar: aramıza yeni katılanlar
(yanlış)-merzifondan selamlar: motorsiklet fuarları

(doğru)-buda benim melahat: motosikletinizin resimleri ve videoları
(yanlış)-buda benim melahat: ceza vergi araç sorgulama
baris Çevrimd???   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 30-07-10, 17:30   #6
Tolga Can
Üye

REP Seviyesi : Tolga Can is on a distinguished roadTolga Can is on a distinguished roadTolga Can is on a distinguished road

Motosikletim:

Kan Grubum:

Hoşbulduk; Herkese bu sıcak karşılama için teşekkür ederim.

Şenol Bey ;
1980 doğumluyum. 1986-1987 yıllarından beri kaskım var.
Kaskı koluma takacak kadar düşük IQ sahibi değilim. Takanlarada hiç takmayın daha iyi derim
1990 yılında istanbul otobanında babamla birlikte yolculuk ederken yere dökülen yağ yüzünden uzun uzun süründüğümü bilirim. O zamanlarda full donanım var dı, şimdi de.
Kask, Mont, Eldiven olmadan dışarı motorla kesinlikle çıkmam. Uyarınız ve düşünceli davranışınızdan dolayı teşekkür ederim. Sürüşüm iyidir. Adapazarında istesemde hızlı gidemem. Her yer hendek ve çukur o yüzden sabit 60-80 arası işe git gel yapıyorum.
Ancak şehir dışına çıkarsam hız yaparım o da 81 , Ben yarışmak için değil.
Gezip, tozmak ve eğlenmek için motor aldım. Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.
Eski 31-07-10, 01:36   #7
EREN.GÖKSEL
Gold Üye

EREN.GÖKSEL kullanıcısının avatarı

Giriş: Apr 2009
Mesaj Adedi: 789
Teşekkürler: 1,192
176 Mesajına 218 kez teşekkür edildi.
REP Gücü : 314
REP Puanı : 2190
REP Seviyesi : EREN.GÖKSEL is on a distinguished roadEREN.GÖKSEL is on a distinguished roadEREN.GÖKSEL is on a distinguished roadEREN.GÖKSEL is on a distinguished roadEREN.GÖKSEL is on a distinguished roadEREN.GÖKSEL is on a distinguished roadEREN.GÖKSEL is on a distinguished roadEREN.GÖKSEL is on a distinguished roadEREN.GÖKSEL is on a distinguished roadEREN.GÖKSEL is on a distinguished roadEREN.GÖKSEL is on a distinguished road

Motosikletim:

Kan Grubum:

Hoşgeldiniz.Keyifli paylaşımlar.
Eski 01-08-10, 00:48   #8
Metin
Yönetici

Metin kullanıcısının avatarı

Giriş: Apr 2008
Mesaj Adedi: 3,357
Teşekkürler: 1,165
822 Mesajına 1,328 kez teşekkür edildi.
REP Gücü : 2363
REP Puanı : 19984
REP Seviyesi : Metin has a reputation beyond reputeMetin has a reputation beyond reputeMetin has a reputation beyond reputeMetin has a reputation beyond reputeMetin has a reputation beyond reputeMetin has a reputation beyond reputeMetin has a reputation beyond reputeMetin has a reputation beyond reputeMetin has a reputation beyond reputeMetin has a reputation beyond reputeMetin has a reputation beyond repute

Motosikletim:

Kan Grubum:

Thumbs up

Aramıza hoşgeldin Tolga...Keyifli forumlar...
Eski 02-08-10, 08:27   #9
Tolga Can
Üye

Motosikletim:

Kan Grubum:

Hoşbulduk Eren ve Metin Bey.
Eski 02-08-10, 08:30   #10
HAKAN ÇITIR
Gold Üye

HAKAN ÇITIR kullanıcısının avatarı

Giriş: Feb 2009
Mesaj Adedi: 851
Teşekkürler: 295
178 Mesajına 228 kez teşekkür edildi.
REP Gücü : 955
REP Puanı : 8509
REP Seviyesi : HAKAN ÇITIR has a reputation beyond reputeHAKAN ÇITIR has a reputation beyond reputeHAKAN ÇITIR has a reputation beyond reputeHAKAN ÇITIR has a reputation beyond reputeHAKAN ÇITIR has a reputation beyond reputeHAKAN ÇITIR has a reputation beyond reputeHAKAN ÇITIR has a reputation beyond reputeHAKAN ÇITIR has a reputation beyond reputeHAKAN ÇITIR has a reputation beyond reputeHAKAN ÇITIR has a reputation beyond reputeHAKAN ÇITIR has a reputation beyond repute

Motosikletim:

Kan Grubum:

Aramıza hoş geldin
HAKAN ÇITIR Çevrimiçi   Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları